Seara de .. decembrie

Dupa multe batai de cap , obligatii , convingeri si alte tampenii am facut si eu “pomu’ de Craciun” . Mai bine zis am asistat la impodobirea lui cu o moaca plictisita , pe care era afisat un ranjet stramb si fals .
Pana la urma tot ca mine a iesit si m’am retras in camera mea fara sa mai comenteze nimeni nimic 😀 [ se cam saturasera de sarcasmu’ meu care’mi iesea destul de bine – spre surprinderea mea ]

E atat de friiiiig 😐 au ! Apropo a nins azi si pe aici , fulgi multi si rataciti – nu’mi place 🙂 .
Am iesit vreo 10 minute adunate p’afara si simteam ca osisoarele mi s’au tranformat in tzurtzuri mici si taiosi .
Oricum , eu ma simt ca’n vacanta . Desi mai e inca o saptamana in care trebuie sa prezint vreo 2 referate , eu ma simt ca’n vacanta .. si’mi place 😀 bineinteles !

* Aa .. si iar era sa uit ! Tu nu mai tipa la mine ! Da , da vezi bn .. tu ! Nu’ti mai descarca nervii pe mine si n’o mai face pe victima ca nimeni nu’i aici sa’ti suporte toanele !
Si te rog , scapa de sportu’ tau preferat ; scapa de pupincurism ca nu rezolvi nimic .

Mood : venin inghetat in vene , seringa lasata deoparte pentru vremuri grele ..

Reclame

19 gânduri despre „Seara de .. decembrie

  1. Te-as fi cerut de sotie daca nu eram deja insurat. Am aceeasi fenomenala placere sa fac bradul, pornind chiar de la cumparatul lui. Numai ca eu nu pot sa ma uit cu o moaca plictisita. Imi place bradul gata facut insa 🙂 . Mai ales daca exista si pentru mine ceva acolo…in afara de facturi de achitat :p .
    NOTA: Comentariu cu precizarea ca abia acum ti-am vazut poza si-am fost socat de varsta. Cu atat mai bine insa. As mai fi burlacit cativa ani buni :))). Sorry. Glume nesarate in pragul disperarii ca luni incep actiunea bradul.

  2. Nico: acum poti privi partea plina a paharului 🙂 . Tu nu esti obligata sa-l cumperi, sa-l montezi, sa cauti zorzonele, sa le pui, sa accepti critici ca n-ar fi tocmai bine aranjate, sa ai grija ca nu cumva cainele sa-l confunde si sa se usureze pe el, iar la final sa-l strangi si sa-l duci la gunoi. Deja ma ia ameteala.

  3. Tiberiu : Bine ca macar ai scapat , cel putin pentru un an 😀 . La mine e abandonat pe hol , nici naiba nu se uita la el si’mi mai si sclipesc niste luminite turbate noaptea cand dorm si abea pot sa inchid ochii .

  4. Tiberiu – Hai ca mai e putin , dupaia o sa poti sa te descarci pe toate porcarioarele de Craciun aruncandu’le intr’o ghena mizera cu un ras diabolic 8->

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s