Fals – tu sau ei ?

In caz ca nu stiai sau te prefaci ca nu stiai , draga domnule „Stie-Tot” ar fi bine sa aflii ca unii oameni se mai schimba si ca tu nu ai niciun drept sa judeci un om dupa faptele sale de acum 2 ani si nu-stiu-cat in urma .
Nu numai ca personalitatea unui om e in plina schimbare in adolescenta , doar ca tu judeci un om pe care nu’l cunosti decat din vorbe si basme povestite de catre persoanele cel mai putin vizate in viata omului respectiv .

Te tot plangi . Ba ca ai prieteni falsi , ba ca nu poti avea incredere in nimeni , ba ca prietena te’a lasat pentru prietenu’ cel mai bun . Dar tu ? Esti .. veritabil ? Stii sa fii un bun prieten ?
Ia mai gandeste’te o data . Cauta in cutiuta cu memorii din capsorul tau inteligent si priveste’te putin prin ochii „exteriorului” . Ce vezi ? Nimic ? Nu poti fi obiectiv , nu ? .. tu esti cel mai bun , cel mai corect , destept , frumos .. in lumea asta mizera si cruda ha ?

Esti la fel de fals ca cei pe care’i judeci , te’ai transformat in prototipul de persoana pe care’o urasti . In adancul tau stii asta , dar preferi sa taci si sa te prefaci ca ploua . Nu te tin pantalonii nici macar sa admiti ca ai gresit .. ai putea’o lua de la capat , mereu e loc de un nou inceput .

Iti pierzi viata .. dar ce’ti pasa ? la „banii si valoarea ta” [ sintagma manelistica sugestiva ] iti poti cumpara alta . Pacat ca o viata cumparata nu e si una adevarata , pentru ca visele , sperantele , iluziile , dezamagirile .. sentimentele .. nu ti le poate vinde nimeni .

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s