O simpla semnatura poate schimba o viata

Doua persoane ajung sa semneze actele de divort atunci cand dispare si ultima urma de iubire neconditionata , cand se termina portia lor de fericire savurata impreuna si singurul lucru care’i mai leaga sunt doi plozi care au fost conceputi intr’o noapte de pasiune ..

kl

Incearca sa reinvie tot ce’a fost de dragul vremurilor bune , de dragul copiilor care nu ar suporta sa’si vada parintii departe unul de celalalt – pentru ca lumea lor s’ar frange in doua jumatati . Nimic nu mai e la fel , neintelegerile sunt tot mai dese , apar din neant – fara motive concise , de parca ar tine mortis sa se produca ruptura finala .
Copii sunt destul de mari , constientizeaza tot ce se intampla – nu mai suporta acelasi aer in care plutesc problemele , temerile ; comunicarea a fost demult exilata intr’o cutiuta ce apartine trecutului .
Parintii lor isi cauta acum fericirea in alta parte , saturati de monotonia de care au parte in acelasi apartament in care amintirile sunt uitate , acoperite de praf . Au dreptul sa fie fericiti , chiar daca fericirea lor acum ii intreapta in directii opuse – vor ramane mereu acolo pentru copiii lor , oferindu’le aceeasi dragoste neconditionata .. nemarginita .

** E greu sa vezi ca cele mai importante persoane din viata ta o iau pe cai diferite , isi fac bagajele pentru o alta viata , ramanand cu un gol de neinlocuit in suflet dar cu o mie de sperante in care tu esti singurul lor sprijin . . .

Reclame

6 gânduri despre „O simpla semnatura poate schimba o viata

  1. Poate…unii chiar nu isi ofera dragostea…unii oameni nu sunt conceputi ptr a fi parinti si fac aceasta greseala…nu stiu cum e sa fi parinte…dar stiu cum e sa fi un copil fara parinti…Ca sa vezi ce ai de pierdut…CASATORESTE-TE…ca sa vezi ce ai pierdut si ai castigat…DIVORTEAZA.
    …noi copiii platim ptr greselile parintilor…noi suntem cei care suferim de pe urma lor…dar in acelasi timp poate invatam ce ar trebui sa facem cand vom fi mari…

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s