Sentimente dopate

Ai nevoie de o sarbatoare imprumutata ca sa’ti tapitezi pe fata o masca de om fericit si darnic , ai nevoie de scrisorelele altora de pe net ca inspiratie inainte de a’ti deschide gura sa spui ce simti – cand defapt singura portita pe care ai nevoie s’o descui e a inimii ; dar lanturile indiferentei o stranguleaza in fiecare zi mai mult , ramanand agatata de un fir subtire .. care se degradeaza in timp .
Ai nevoie de momente si date speciale scrise intr’o foaie obisnuita ce se cheama calendar ca e al dracului de greu sa faci ceva prin care tu nu scoti un profit . Pacat ca adevaratele ‘profituri’ se vad in timp .. si se numesc regrete .. iar eu am un saculet plin in spate .

Reclame

5 gânduri despre „Sentimente dopate

  1. rahatul este in noi..mai bine spus noi l-am acceptat…eu sincer prefer Dragobetele…nu sunt de-al lui Vadim,dar ma enerveaza sarbatorile imprumutate. Uitarea apare cand este dorita….noi romanii uitam de sarbatorile noastre si le respectam pe cele imprumutate..sa fim mai smecheri..

  2. Cine plm „sarbatorea” dragobetele inainte sa fie ziua lu’ valentin ceva mai populara si la noi? Cine plm auzise macar de ea ??
    Au scos-o de la naftalina ca sa poata sa strambe din nas snobii.
    Da’ Sf. Valentin e o sarbatoare inventata si importata de la americani. Asa ca hai sa „inventam” noi una ca sa aratam, ca intotdeauna, ca noi romanii suntem mai buni si mai autentici si ca noi avem traditii adevarate. Traditie de care nu ar fi auzit nimeni daca nu ar fi existat variata occidentala. De parca mai era nevoie de inca o data fixa in care „tre” sa cumperi
    cadouri la femeie ca sa ii arati cat o „iubesti”. Da’ e mai bine asa … iti iei de o grija … ca altfel poate ar fi trebuit sa fii original, spontan, sau, doamne fereste, sa ii dovedesti proastei care iti face de mancare si te baga in pat cand vii beat acasa ca o iubesti fara un motiv anume.

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s