Greva foamei

Vine bunica’mea azi in goana mare , cat pe ce sa se impiedice de tocu’ usii , sa’mi spuna ca a vazut ea la televizor pe un post cu stiri locale o informatie super-ultra-extra-mega importanta pentru sanatatea nepoatei sale care’si freca creierii de caietu’ de geografie incercand sa invete 5 lectii pentru un test de care oricum i se rupe , in momentu’ cu pricina .
Stirea senzationala avea ca protagonist un microb in pampers care invadase in nu stiu ce punga cu faina , si’a tras familie mare in gramada alba si acu’ fiecare membru al imperiului zace in cate’un pachet aruncat prin patiseriile astea cu care ne mai cunoastem noi ; poate provoca boli grave .. chiar si cancer oameni buni :O , eii dracie !

Acu’ nu tu Fast Food , nu tu patiserie , nu tu Mc – Fast Food’u e nasanatos , la fel si Mc’ul , la patiserie folosesc faina cu micutii microbi care asteapta precum sardinele in gramada alba .. cum sa faci crima de a manca ??!?! Vrei sa te contamineziii ??
Pai daca 10 ore salti din meditatie in meditatie si ajungi seara acasa , rabzi toata ziua ce mama dracului doar nu vrei sa te infectezi , sa lipsesti de la scoala ??!!? De parca acasa n’ai manca acelasi rahat de paine care regret sa te anunt ca are faina 🙂

Reclame

9 gânduri despre „Greva foamei

  1. Pana la urma o sa ajungem sa bem doar apa. Da’ parca si aia de la robinet are mult clor. Daca nu ajunge vreun microb in aia plata, avem noroc.

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s