Destinatii pierdute

Arati minunat in negru , iar sangele ce se prelinge din ochii tai albastri sub forma unor suvoaie de lacrimi iti infrumuseteaza cu atat mai mult privirea tulburatoare si confuza . Suvitele sangerande‘ti ating pielea crestata de lama ascutita , pierzandu’se de’alungul trupului umezit de ploaia lacrimilor . Tipetele tale cutremuratoare … le simt profund , ca muzica unui pian vechi , prafuit de timp .. prafuit de vantul ce’ti mangaie fata , fluturand in neant voalul ce’ti acopera buzele crapate de nelinistea si nesiguranta care te stapaneste ca un diavol muribund ..

ana-zoom-mic1.jpg

Stai parasita pe acel tron de ceara , purtand diadema cu spini , langa sceptrul tau de gheata .. astepti de secole .. astepti tacuta intr’o balta rosie ce fierbe in jurul tau ; dar nu stii ce , gandurile’ti sunt legate cu o funie metalica , izolate pe vecie deasupra unui nor negru .
E mormantul tau , locul tau de veci .. lacasul la care ai tanjit toata viata , asteptand cu o privire amara clipa triumfului care te’a rupt de lume , de ei .. de el . Vei ramane mereu in acelasi negru opac , cu aceeasi privire intunecata si seaca , avand aceleasi lacrimi de sange uscate pe obraz , ratacita de gustul triumfului ce te’a indepartat de lumina .. caci dorinta ta – a fost porunca pentru el ..

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s