Double life

Te urasc pentru zambetele false si lacrimile stinse ce’ti topesc masca de ceara , cu care iti protejezi sufletul muribund ; te urasc pentru ironia ce te salveaza cand inima suspina si artele tremura inghetate .. ascunzandu’se intr’un tipat mut , la fel de mult cum urasc acel ton grav si impunator , falsand convingeri pierdute’n fum catre un suflet mort , facut scrum .
Iti urasc privirea rece si sarcasmul – uneltele ce savarsesc zilnic crima zambetelor lor , imbratisandu’i in cuvinte reci , in care zilnic te ineci .
.. caci iti urasc buna regie , excelenta prestatie si minunata dirijare a actorilor din filmul vietii tale . Ii conduci , manipulezi , le setezi inimile sa bata la ordinul tau , ramanand frustrata ce nu poate sa’si dirijeze viata .
Te urasc pe tine* , omule , vesnicul rebel prins in lagarul sperantelor ascunse .. al zambetelor reduse .

* domnisoara perfectiune ce’ti ascunzi sentimentele , ingropandu’ti temerile in pagina virtuala a unui blog – you live behind the perfect mask .

Reclame

7 gânduri despre „Double life

  1. deci bre … ce comentariu sa iti las … da, am citit, am inteles … deci … daca tot nu ma bagi in seama pe mess na … iaca comentariu ..
    in fine ce vroaiam sa spun e ca de fapt era albastru iar John nu plecase inca aseara ci numa dupa ce Amazonul s-a revarsat insa inainte ca mai incolo. Oricum eu sper ca nu mai dureaza mult razboiul pana la urma oameni suntem toti si chiar daca am zis ca imi place cozonacul cred ca totusi ma razgandesc penru ca ultima data cand am fost la mare dolarul era destul de scump.
    In incheiere in speranta ca m-ai inteles iti doresc succesuri pe toata linia si chiar pe diagonala si oricum sa fie bine la toata lumea ca doar odata traim si cine se scoala de dimineata este mai obosit.
    As putea sa continui insa vad ca kringorii iar au atacat fortareata iar capitanu e un iepure futut iar.
    Hai lovE! …. >:D<

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s