Arhimede varianta blondina

A noastra pepusa de fizica , Barbie , cu mandibula in cautare de aventuri extraconjugale , se pare ca isi va lua saculetul la subrat in curand , pe colinele verzi cu papadii . Azi a fost sfidata de acelasi coleg 3/4 cu opinci Armani si respiratie de brontozaur , fiind amenintata cu politia de la sectia 4 , mascatii si trupele NATO , elevul ‘eminent’ spunandu’i ca n’o va ierta never and ever forever pentru fapta sa , pentru ca a indraznit sa’i puna 5 . Adica cum adica ? Copilul si’a facut frumos fituiti , le’a gazduit in paleta supraponderala impleticindu’se in cuvinte suferind de miopie trecatoare , avand in caiet 2 lectii 7 nu , si ia 5 ? Adica ? Adica cum adica ? JUDECATORIAAA ARMATAA POMPIERIIII MASCATIII !

In timpu’ asta , am incercat sa mai destind atmosfera cu un concert smecher de smecher , bastan de bastan , ce n’a auzit neam de neamu’ vostru de hahalere – am dat’o pe muzici autohtone aka etno-taraf teveu extra de extra taare fraate , pana cand micuta faptura blonda oxigenata a luat foc , si tremurand a spus ca va cere daune morale .

Nu’nteleg . Va e asa drag de salariu’ ala mizer de profesor , de suportati niste tzanci nesimtiti care va piseaza creierii mai rau ca pe usturoiu’ de mujdei ?! Ai iesit la pensie ? Stai muiere acasa in liniste si pace , si ai siguranta ca o sa mori in patu’ tau cu o lumanare la cap , fiind bocita de copii si nepoti genii de fizicieni .

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s