Existentiale

Ma simt generoasa azi, asa ca vreau sa-ti deschid ochii. Ia o radiera si sterge-ti zambetul. Linia e prea abrupta si-n curand desenul va prinde colturi nedorite. Cand te vei hotari sa nu-ti mai rozi unghiile de foame, ci sa te rasfeti cu un platou de prajituri si 4 beri de doua ori pe saptamana, viata o sa-ti dea un sut in cur. Adica tipu’ tau o sa te bombardeze cu eschivari deloc evidente. O sa devi un dovleac cu vagin. Atat.
Te iubesc-urile ce te alinau inainte de culcare o sa se rezume la o maniera stearpa de-a iti inchide telefonul : noapte buna. Nu vei mai fi blonda cu forme – vei fi fata cu sunci.
Dar tu citesti, razi si ma’njuri in gand. Iti spui ca baiatul tau te iubeste si nemachiata si bolnava si cu cearcane si, mai ales, dezbracata. Atata timp cat lumina va fi stinsa, cred ca vei fi in siguranta. Mare problema daca va avea fantezii in zorii zilei.

Resemneaza-te. Deocamdata esti doar o bucata de carne frumos modelata (asta daca esti norocoasa), dragoste mare. Intreaba-ma ce vei fi dupa ce-o sa prinzi slanina.

Reclame

4 gânduri despre „Existentiale

  1. Pingback: noutăţi « Fără sens

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s