Scrisoare de departe

Draga viitoare adulta,

Iti scrie cea pe care sper ca ai lasat-o in urma acum 3 ani. Mai stii ? Sunt acea Nicoleta cu zambet tamp si privire pierduta. Copilu’ prost cu ganduri marete intr-a schimba lumea. Creatura cu ras colorat.
Sper ca ai renuntat la visele copilaresti de care te agatai cu incapatanare prosteasca. Vreau sa cred ca ai aruncat complexele ridicole pe fereastra. As vrea sa zambesti, spunandu-mi ca ti-ai gasit increderea si zace in tine, cusuta pe tesuturi.
Ai purtat lupte seculare cu timpul, dusmanul de care fugeai ca o descreierata. Te-a invins, ca-ntotdeauna. Ti-ai fi dorit sa nu ma smulgi niciodata din tine, dar s-a dus si vremea in care m-ai aruncat la gunoi. Ai umbrit drumul spre maturizare, imbratisand responsabilitati de care ti-a fost mereu sila.
Sper ca nu mai esti la fel de javra, nesuferita si enervanta. Altfel, ai face bine sa te racoresti cu doua palme. Tin sa cred ca ai renuntat la supararile stupide, doar nu mai esti copilul prost.
Nu mi te pot imagina.. oare esti la fel de grasa ? Ai mai slabit ? Ai parul lung iar ? Rosu sau blond ?
Sincer, as vrea sa te vad macar o data, de la departare daca altfel nu se poate. Insa, te-as ruga sa nu ma imbratisezi. Ne-am contopi intr-o iluzie murdara a ce-a fost odata.

P.S :
Expeditor – Nicoleta (15 ani, clasa a IX-a)

Destinatar – Nicoleta (18 ani, clasa a XII-a)

Reclame

3 gânduri despre „Scrisoare de departe

  1. Of … nu mai fi gay …. si nu esti grasa … graso … hai ca vb maine … azi de fapt … cand pot sa concep o fraza coerenta … LovE!!!!!!!!!!!
    Si ce poza sweet ai pus 😛

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s