Ejaculam adevar

„Ba, sugi pula.. Ba tu. Ba tu. Nu va mai certati! Toti o sugem, cu sau fara pretentii. O sugem prin birouri, pe sub birouri, o sugem de pe tencuiala orasului [..] o sugem instant de la sefi cand lasam capul in pamant fiindca ne doare la basca de sedintele lor prelungite in care le place atat sa se auda vorbind. O sugem constant opt ore pe zi, 5 zile pe saptamana, luna de luna, o sugem seara cand ne asteapta un strain acasa caruia, culmea, candva i-am facut niste declaratii de dragoste, ba chiar ne-a batait inima de fericire la gandul ca vom fi alaturi de el la bine si la rau, la durere si necaz, la impotenta sau adulter, pana cand moartea ne va desparti [..]
O sugem pur si simplu. In rate o sugem. In dulcele stil clasic o sugem. O sugem. Nu te oripila, repet ca sa-ti intre in cap. Zi si tu dupa mine pana verbul isi pierde proprietatile diplomatice sociale. [..]
Metaforic vorbind, o sugem mereu. Metaforic vorbind, o sug si eu. [..] Oricum, daca n-as face-o, as fi facuta tapet pe unul dintre zidurile astea comuniste, pastratoare de amintiri ale atator cenzuri. Nu pune mana! Nu visa! Nu ai nicio sansa! Fii cuminte! Sezi bland! Stai in lesa! Ham – ham.”

Nopti Orientale (2) – Zully Mustafa

Reclame

6 gânduri despre „Ejaculam adevar

  1. Pe pantalonii nostri, pe fustele lor, pe palaria cucoanei din tramvai, pe bastonu’ mosului, pe cersetorii din gari, pe conducatorii tarii noastre, pe toti ce nu vor sa-l accepte.

  2. Chiar la tag am zis „adevaruri general valabile”. Oricum, nu stiu ce si cum reiese in mintea ta, dar nu am de gand sa-mi bat capu’ sa te lamuresc. Fiecare intelege ce vrea.. pentru asta e citat.

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s