Surogat

Orologiul a vestit sfarsitul altei romante ieftine. Idila noastra fumata-n dupa-amiezi flamande de caldura si-a dat duhul. Aripile ne-au cazut, si-acum ne taram cu scarba prin alte brate inveninate.
Ne-am irosit energiile intr-o mascarada. Am jonglat siropuri intr-un cocktail fara esenta.
Toate amintirile noastre zac pe-un perete putred, pictat in uleiuri stridente. Se razboiesc in soaptele crivatului, mor odata cu timpul.
Pe-acordurile-n care ravaseam asternutul, acum ramanem hipnotizati intr-o scarba epileptica. Ocolim barurile pe care-odata le onoram cu prezenta lasciva. Tresarim cu-aversiune la auzul indicativului perfect compus.

Intregul a cazut in spini intriganti. Perfectiunea s-a facut praf sub atenta noastra observare.
E doar o alta frustrare ce dezgusta. O drama desprinsa de emotiile debutului. Problema nemuritoare a finalurilor seci, rupta dintr-un scenariu menit sa ude domnisoare.

Reclame

8 gânduri despre „Surogat

  1. Sadismul, amintit de tine, este echivalentul practicarii sexului cu unicul scop de a ejacula. Intrebarea logica ce deriva din afirmatia de mai sus este: „La ce dracu’ mai avem nevoie de femei?”.

  2. SADÍSM s.n. Tendinţă anormală spre cruzime, plăcere bolnăvicioasă de a vedea pe cineva suferind sau de a pricinui suferinţe. Mai gandeste-te o data. Si daca tu ai nevoie de-o fomeie doar pentru placerea de a te folosi de ea in acest gen de scopuri.. mi-e mila de tine.

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s