SUM

And now, after all this consuming and disappointing waiting, I can’t even enjoy the victory I have been eager to achieve

Nu merit fanfare, felicitări entuziaste și ocheade pline de mândrie.
Voiam luptă.
Lupta înverșunată în care se aude nimicul stând vânjos cu pieptul balotat de aroganță, ridiculizându-i din priviri pe toți bieții amărâți ce și-au înghițit răsuflarea, răstignindu-și ochii-n piunezele imaginare, îngroziți de teama pierderii vreunui cadru al paginii umil caligrafiate, de parc-ar sări cuvintele de sub peniță și și-ar tăbăci fundurile într-un ring privat, departe de documente și hârțogărie. Se citește-n ochii lor tulburi disperarea de-a deveni turbo, aliniindu-se astfel la dorințele superflue ale suveranilor care-i împing spre mecanizare și parafrazare, interpretările cerându-se prozaice și neînsuflețite.
E un maraton de rang interplanetar, cu toate că toți stau țintuiți pe scaune. Inimile le-au alunecat pe esofag, aterizând în stomacul pustiit, ros de neuroni înfierbântați, dopați cu energizante și esspreso scurt. Și bat ca nebunele, terorizate de bătăile din capul lor de inimi raționale care bat speriate de fluxul bătăilor adversare ale maratonistilor marțieni. Bat unanim cu pixurile care zgârie hârtia, mânjind-o cu hieroglife de care s-au mirat și egiptenii. Dispersat, nimicul se topește sub răsuflări adânci și scrâșnește din dinți, din degete, din suflete. E-o hărmălaie spirituală; vizibilă-i doar frica, împământenită ca pe-un basorelief agațat de fața lor albicioasă, ascunsă după ochelarii ce le proferează inteligența. Catchy, bitchy, dorky, smartass.. we’re all well-represented by our accessories. Our soul is an accessorize too. We wear it in our eyes.
Rațiunea și-a pierdut certitudinea de sine.

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s