Prea multa insomnie

18 primăveri, ierni, veri în suburbiile orașului Constanța (am folosit cuvântul suburbii pentru că sunt educată, nu pentru că suburbiile ar fi o componentă reală a orașului, că nu vorbim despre New York) m-au adus în centrul orașului Aalborg, adică la 5 minute de-un hot dog și de luminile astea care sunt peste tot, chiar și la 8 dimineața. Pozele sunt shitty, but sharing is caring.

Serile trecute, doi danezi beți (care e cam un pleonasm, deci 2 danezi) au intrat săgeată într-un imens brad împodobit și-au făcut din lumini licurici muribunzi. A doua zi, nimic nu se întâmplase. Pomul se-nălța neciufulit, plin de lumini neatinse ori pini căzuți. Atât de multă eficiență devine enervantă atunci când toate reperele tale culturale se leagă de România.

 

P.S: Găsit brad abandonat, cu valoare adevărată de brad acreditat de pădurea de conifere, conservat în bucătărie până pe 24 decembrie, dată în care nu voi fi acasă, dar voi împodobi brad adoptat, consolându-mă cu gândul că în Ro m-ar fi costat vreo 2 milioane dă lei. Vechi.

Am răcit. Rău. Mai ales pe stânga. Hapciozaur.

Și cea mai importantă poză și rațiune pe acest pământ..

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s