Am venit, am vazut, am pierdut

Închis în spatele îngânărilor înăbușite, mormăind păreri răgușite cu care nu te identifici, îți condamni standardele la autodistrugere și privești fără suflare circul trist și ieftin. Sisteme de reguli și coduri construite din compasiune pentru exterminare.

Basmele sunt reduse la alergii de cuvinte, împrăștiate fără noimă, fără destin, fără eroi. Poveștile sunt azi muritoare și bolnăvicioase. Căzând, au făcut norii să plângă. Corupte și murdare, au dat visele pe false realități, păcălindu-se cu integritate și valori, ignorându-le criza, transmutarea, interpretarea promiscuă.
Idealismul s-a frânt de mult, învins de un bolovan care s-a opus, a împins, m-a învins. Nimic tragic sau înălțator, nici absurd, nici fericire într-un vierme schimonosit de pământ, cu pretenții drăcești de diavol.
Niciodată n-am intenționat să mă las de fumat. M-au abandonat, totuși, țigările; prea demne pentru pierzători și falși aristocrați, prea tari pentru personalități străvezii. Văd în cuvinte, scriu în imagini, lumea s-a întors pe dos. Calc brutal pe nori, îmi târai capul pe pământ, ajung un amărât de struț claustrofob, blocat în propriul habitat.
Îmi mișună viermii prin creier ca termitele pe balansoar. Mi-au mâncat occipitalul, nu mai văd realul de după perdea.

Lăsați cortina să cadă, farsa e jucată.

Nu-mi plac oamenii fascinati de Eliade. Frustrare si invidie.

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s