I want passion

Pana la ultima picatura. Asa imi place sa iubesc. Pana-mi pierd noptile in vise naive de care rad in zori, subtil si rezervat, cinic. Pana-mi pierd cumpatul in teatrul public de papusi intrasigente, edificatoare prin justetea lor meschina. Pana venele-mi flutura prin gene, pana buzele refuza sa se mai apropie, deschise intr-un sarut prea indraznet. Descusut de sforile lor puritane si frigide, alunecand pe urme de sudoare si scuipat. Pana cand normele dispar si conventiile se-nconvoaie dupa unduiri promiscue, iar ei se stramba si se-ndoaie, sub neputinta si mirare.
Iubesc intre coapse frante si contradictii ametitoare, cu trupul distrus si inima plina.
Augumentata de impulsuri si fiori, sub presiune, sub tensiune, sub intensitate si stopuri cerebrale. Iubesc plonjand in necunoscut, urcand cele mai sinuoase dealuri in doar niste sandale. Iubesc fara pretentii si intrebari, iubesc cu adevar. Pana ma consum, pana te consum, pana pluralul dispare din dictionar, pret de cateva ore nepretuite in trecut. Pana storc din pasiune fruct.

Plec apoi, spre alta bataie de inima, cand o poveste muribunda nu accepta un sfarsit. I leave, because passion rarely lasts.

Reclame

Tell me

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s